Ja som
 2065 signants!

Per un nou model de turisme al servei del país

L’equip impulsor del Manifest Descobrir ha celebrat ja diverses trobades institucionals per donar a conèixer el contingut del Manifest i aconseguir noves adhesions que permetin fer gran el moviment per un nou turisme al servei del país.

 Aquest mateix dijous 5 de novembre, l’editora i el director del Descobrir Catalunya, Ana Mira i Joan Morales, s’han reunit amb l’equip de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, format per la Consellera de Turisme i Cultura, Montserrat Farrera, la gerent Núria Magrans i la tècnica de turisme i cultura Maria Josep Jové. L’equip ha manifestat plena sintonia amb les peticions que es fan al Manifest Descobrir, i en especial, amb la proposta de polítiques per la transformació digital de l’àmbit rural, ja que el sector turístic a la comarca pateix encara un dèficit pel que fa a les infraestructures tecnològiques.

El contingut del Manifest Descobrir serà debatut properament al ple del Consell Comarcal de la Segarra així com al Consell d’Alcaldes per tal d’aprovar l’adhesió al Manifest.