Manifest Descobrir - Presentem el Manifest Descobrir a l’equip de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra

Ja som
 2786 signants!

Per un nou model de turisme al servei del país

L’equip impulsor del Manifest Descobrir ha celebrat ja diverses trobades institucionals per donar a conèixer el contingut del Manifest i aconseguir noves adhesions que permetin fer gran el moviment per un nou turisme al servei del país.

 Aquest mateix dijous 5 de novembre, l’editora i el director del Descobrir Catalunya, Ana Mira i Joan Morales, s’han reunit amb l’equip de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, format per la Consellera de Turisme i Cultura, Montserrat Farrera, la gerent Núria Magrans i la tècnica de turisme i cultura Maria Josep Jové. L’equip ha manifestat plena sintonia amb les peticions que es fan al Manifest Descobrir, i en especial, amb la proposta de polítiques per la transformació digital de l’àmbit rural, ja que el sector turístic a la comarca pateix encara un dèficit pel que fa a les infraestructures tecnològiques.

El contingut del Manifest Descobrir serà debatut properament al ple del Consell Comarcal de la Segarra així com al Consell d’Alcaldes per tal d’aprovar l’adhesió al Manifest.