Manifest Descobrir - L'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny s'adhereix al Manifest Descobrir

Ja som
 3012 signants!

Per un nou model de turisme al servei del país

El Manifest Descobrir rep cada dia noves adhesions d'empreses, entitats i particulars. La darrera entitat a adherir-s'hi ha estat l'Associació d'Empresaris Turístics del Montseny, que agrupa la major part de restaurants, càmpings, allotjaments de turisme rural, empreses de turisme d'aventura i establiments de comerç i d'oci del territori.

L'Associació d'Empresaris Turístics Montseny va néixer l'any 1999 per promoure un turisme de qualitat, respectuós amb l’entorn i per preservar el valor del patrimoni cultural i natural del Parc Natural del Montseny. Com a associació aposta pel turisme sostenible i treballa per posar en valor els principis fonamentals de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

L'any 2021 l'entitat va obtenir la Certificació Biosphere per haver integrat criteris sostenibles i responsables al seu full de ruta anual i en la gestió dels projectes, un distintiu desenvolupat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics a partir de la certificació Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable.

Amb aquesta adhesió, ja són 2.786 els signants del Manifest Descobrir per un nou model de turisme al servei del país, i els impulsors esperen arribar ben aviat als tres mil per poder tenir encara més força en el debat sobre la nova llei de turisme que està iniciant el Govern de la Generalitat de Catalunya.