Manifest Descobrir - Ja som més de mil. Gràcies!

Ja som
 2786 signants!

Per un nou model de turisme al servei del país

Des que a mitjans de setembre vam llançar el Manifest Descobrir per un nou model de turisme al servei del país no han parat d’arribar adhesions de tots els racons del país. Representants d’un ampli espectre del sector turístic català, entitatsi associacions, viatgers,

persones que estimen la terra... s’han unit sota el paraigua del Descobrir per fer un clam conjunt a favor d’un canvi del model turístic català. Avui ja som més de mil. Moltes gràcies! 

Vam fer la presentació pública del Manifest Descobrir el dia 30 de setembre en una roda de premsa al Col·legi de Periodistes amb les principals confederacions de turisme rural de Catalunya, on vam denunciar les grans factures ambientals i socials que deixava la sobreexplotació del model turístic de masses al litoral català que ara ha fet fallida, i vam demanar construir un nou model de turisme responsable i sostenible per protegir el territori. Ara és el moment d’aplicar tots els aprenentatges que ens ha deixat la crisi sanitària. És ara o mai. Per això ja hem iniciat una ronda de reunions amb diverses institucions i partits polítics perquè coneguin les mesures que proposem i es comprometin a fer-les realitat durant el nou cicle electoral que començarà aviat. 

Ara bé, perquè aquest moviment pel canvi de model turístic segueixi creixent per fer-se imparable, necessitem més suports com el teu. Et demanem que signis i, si ja ho has fet, que ens ajudis a buscar nous aliats; es tracta d’un debat que implica a tota la societat ja que el model de turisme condiciona, i molt, el futur del nostre país. Només cal que comparteixis l’enllaç de la web manifest.descobrir.cat per whatsapp o correu electrònic als teu coneguts o bé que el pengis a les xarxes socials convidant a tothom a llegir-lo i a signar-lo. Per aquells que necessitin més informació, us podeu descarregar el dossier de presentació de la iniciativa. Junts, farem gran el moviment cap a un model de turisme al servei del país!