Manifest Descobrir - Avís legal i política de privadesa

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades i per a quines finalitats es tractaran?

ABACUS, Societat Cooperativa Catalana de Responsabilitat Limitada (“ABACUS”)
CIF: F-08226714
​Adreça: C. Perú, 186, 08020 Barcelona
​Telèfon: +34 932 178 166
​​Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Contacte del Delegat de Protecció de dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
​Les dades recopilades a través de les nostres campanyes de PETICIÓ DE SIGNATURES seran tractades amb la finalitat de gestionar la teva adhesió a la campanya corresponent i per a informar-te de futures campanyes en el marc del projecte MANIFEST DESCOBRIR a través dels canals proporcionats.

Així mateix, les dades recopilades a través de la subscripció al BUTLLETÍ DE NOTÍCIES seran tractades amb la finalitat de gestionar la teva subscripció a aquest servei per a l'enviament periòdic d'informació sobre les novetats d’ABACUS i Descobrir, així com de futures campanyes o accions d'ajuda.

En tot cas, serà necessari que ens facilitis les dades requerides com a “obligatòries”. El no-emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que no es puguin tractar les dades per a les finalitats detallades anteriorment. Així mateix, cal que ens comuniquis les dades personals actuals per tal que tinguem la informació degudament actualitzada i sense errors.​

 

Quant temps conservarem les teves dades personals?

Conservarem les dades personals mentre no ens sol·licitis la seva supressió per tal de poder-te mantenir informat de les nostres novetats, activitats i campanyes.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment manifestat en signar aquesta petició i l’acceptació de la Política de Privacitat.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

 Es comuniquen les teves dades a les entitats pertinents per a l'acompliment dels objectius de promoció d'aquesta campanya. En certes campanyes, i amb la finalitat d'assolir els objectius d'aquesta petició, es podran comunicaran a l'entitat governamental corresponent a la qual estigui dirigida la petició de la campanya. 

Igualment, les dades poden estar allotjades en proveïdors ubicats fora de la Unió Europea, en condicions de seguretat i confidencialitat, de conformitat amb les corresponents garanties jurídiques.​

 

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Podràs sol·licitar accedir a les teves dades personals, així com la rectificació de les dades inexactes o, si escau, la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs exercir els drets referits anteriorment i, si s’escau, revocar el consentiment atorgat mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La revocació es podrà fer sense que afecti de forma retroactiva el tractament de dades personals realitzat fins al moment.

 

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, podràs demanar-ho a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).