Manifest Descobrir - Presentació del Manifest Descobrir als Consells comarcals de la Cerdanya i del Bages

Per un nou model de turisme al servei del país

Seguint amb la ronda de trobades institucionals, l’equip del Descobrir Catalunya s’ha reunit aquesta setmana amb el Consell Comarcal de la Cerdanya. A la reunió hi han assistit Maria Faura, cap de l’oficina del Patronat de Turisme de Cerdanya, el director del Descobrir, Joan Morales, i l’editora, Ana Mira.

Faura ha coincidit plenament en la necessitat de canviar el model turístic català actual i ha assegurat que comparteix els valors i objectius estratègics que exposa el Manifest i que ja s’estan treballant des de Turisme Cerdanya.

D’altra banda, també s’ha celebrat una reunió amb representants de l’àrea de turisme del Consell Comarcal del Bages, que s’han compromès a debatre l’adhesió al Manifest al si de Bages Turisme. El conseller comarcal de turisme, Agustí Comas, i la cap de l’àrea de Turisme del Consell, Montserrat Selga, han coincidit en les línies generals del Manifest, que demana aprofitar el moment de crisi actual per posar les bases d’un nou turisme al servei del país que deixi enrere el monocultiu de sol i platja i aposti pel turisme responsable i sostenible.