Manifest Descobrir - Ja som 2.000. Gràcies!

Per un nou model de turisme al servei del país

Les adhesions al Manifest Descobrir per un nou model de turisme al servei del país no han parat de créixer des que fa mig any vam presentar-lo juntament amb les principals entitats de turisme rural del país, i hem superat la fita dels dos mil signants.

D’entre les noves adhesions hi ha una àmplia diversitat i representativitat de persones i entitats que donen suport al Manifest des de tots els àmbits del sector turístic i de tots punts del territori català.

Gràcies a aquest suport tan ampli podem continuar fent la tasca de presentar el Manifest a diverses institucions perquè el coneguin i es facin seves les reflexions i propostes que conté. Parlem amb els Consells comarcals un per un, hem parlat amb tots els partits polítics, i seguirem reunint-nos amb totes les institucions del país que porten a terme polítiques de turisme perquè se sumin al moviment, cada vegada més gran, a favor d’un canvi de model turístic. Ara és el moment de dir prou a les factures ambientals i socials que deixa el model turístic de masses al litoral català, ara és l’hora de treure aprenentatges d’aquest sistema que ha fet fallida i construir un nou model de turisme responsable i sostenible per protegir el territori.

Ajuda’ns a ser més encara! Aquest debat implica a tota la societat, ja que el model de turisme condiciona, i molt, el futur del nostre país. Només cal que comparteixis l’enllaç de la web manifest.descobrir.cat per whatsapp o correu electrònic als teu coneguts o bé que el pengis a les xarxes socials convidant a tothom a llegir-lo i a signar-lo. Junts, farem gran el moviment cap a un model de turisme al servei del país!